Reform Fasade – vedlikeholdsvennlige fasadeelementer til ny kledning

Publisert 17.09.2021
Reform-Fasade-Askim

Å skifte kledning er vanligvis en stor, krevende og kostbar jobb. Men heldigvis finnes det nå en ny materialteknologi med moderne fasadelementer som varer lenger, og som gjør det raskere å oppgradere fasaden. Med Reform Fasade får du utvendig kledning, lufting og isolasjon i ett og samme kvalitetsprodukt.

Reform Fasade til modernisering og etterisolering 
Reform Fasade er et system utviklet i Norge som gir en unik mulighet å skifte utvendig kledning og etterisolere på halve tiden av det du ville brukt med tradisjonelle løsninger. Fasadeelementene kommer i en rekke svært vedlikeholdsvennlige materialer som gir lang levetid på fasaden din enten du oppgraderer eller bygger nytt. 

I hovedsak kan du velge mellom enten laminat eller treplater på utsiden av elementene. Begge gir boligen din et nytt og oppdatert utseende som varer.

Med Reform Fasade får du utvendig kledning, lufting og isolasjon i ett og samme kvalitetsprodukt.

Vedlikeholdsvennlig trekledning eller laminat? Du velger!
Treplatene vi bruker i fasadeelementene, er av svært høy kvalitet med garanti mot råte. Det betyr at selve kledningen holder seg pen lenger og har et begrenset behov for vedlikehold. Du velger selvsagt selv hvilket uttrykk du ønsker å ha på selve treverket. Vårt designteam har utviklet noen forslag som du kan se nøyere på her.

Hvis du er ute etter en kledning som er enda mer vedlikeholdsvennlig, og som du kan være trygg på at ser like pen ut i overflaten, selv etter mange år, anbefaler vi at du går for et laminat. Her er det også nærmest uendelig med utseendemessige utforminger å velge mellom. Du kan se et lite utvalg av våre anbefalte farger her.

Dersom du ønsker noe helt unikt, så kan vi faktisk gjenskape din ønskefarge på våre fasadeelementer. Det er til og med mulig å få trykket et bilde på laminatplatene. Da får du en utvendig fasade som virkelig skiller seg ut i mengden.

Reform-Fasade-designforum-2

Reform Fasade har helhetlige løsninger som gir deg trygghet
Uansett hvilken form for utvendig kledning du velger, vil du takket være vår teknologi få en oppgradert fasade med fasadeelementer som har både isolasjon, lufting og utvendig kledning i ett og samme element, og som vil holde seg pen i veldig mange år fremover.

Reform-Fasade-Skien-1

Vi jobber utelukkende med sertifiserte håndverkere. Derfor kan du være trygg på at jobben blir gjort til avtalt tid og pris, og du kan tenke på andre ting enn din nye fasade frem til det er tid for å nyte resultatet. Da får du en bolig som ikke bare er restaurert, men oppgradert. Og som du først og fremst kan nyte å bo i uten å måtte tenke på at det kan bli behov for omfattende vedlikehold et godt stykke frem i tid.

Reform-Fasade-sertifiserte-handverkere