Slik moderniserer du fasaden på et eldre hus

Publisert 08.10.2021
Reform-Fasade-3

For mange virker drømmen om et moderne hus vanskelig å oppnå. Heldigvis er det enkelt å oppgradere den utvendige kledningen med Reform Fasade!

Gjør boligen mer moderne med fasadeelementer
Har du kjøpt en eldre bolig som bør oppgraderes? Kanskje drømmer du om et mer moderne hus? Med Reform Fasade får du utvendig fasade og isolasjon i et vedlikeholdsvennlig element som er svært motstandsdyktig mot fukt- og råteskader.

Våre fasadeelementer har et helt unikt uttrykk, og kommer i mange ulike materialer og farger, slik at du kan få en bolig som ikke bare er i god stand, men som ser helt ny ut.

Mange boliger fra 1960 og fremover trenger ny kledning
I Norge finnes det veldig mange hus som er bygget mellom 1960 og 1990 som er pent pusset opp på innsiden, med koselige hager utenfor, men hvor fasaden dessverre begynner å bære preg av tidens tann. Det er ikke så rart, fordi store utseendemessige endringer på eneboliger ofte resulterte i en stor og tidkrevende jobb. Dette gjør at mange i Norge kjøper et hus som er en drømmebolig på innsiden, men ikke på utsiden.

Fasadeelementene fra Reform Fasade har et helt unikt uttrykk og kommer i mange ulike materialer og farger, slik at du kan få en bolig som ikke bare er i god stand, men som også ser helt ny ut!

Reform-Fasade-4

Reform Fasade gjør det enklere å få et nytt hjem
Da vi utviklet Reform Fasade, var det nettopp dette behovet vi ønsket å bidra til å løse. Fordi vi leverer både utvendig fasade, lufting og isolasjon i ett og samme fasadeelement, blir det vesentlig enklere å gi norske boliger oppgraderingen de fortjener, og som mange huseiere drømmer om.

Reform-Fasade-2

Raskere og enklere enn andre fasadeløsninger 
Faktisk tar det halvparten av tiden det ville tatt med tradisjonelle løsninger å oppgradere huset med Reform Fasade. Når våre sertifiserte håndverkere tar fatt på nye prosjekter for kundene våre, er det ofte prosjekter hvor kundene ikke bare ønsker å føre boligen tilbake til original stand, men hvor de ønsker å gjøre utseendemessige endringer på boligen for å få en bolig som fremstår både mer moderne og mer personlig.

Reform-Fasade-sertifisert-handverker

Vi skreddersyr din boligdrøm med ny kledning!
Vårt designteam hjelper alle våre kunder med å finne personlige løsninger på deres oppgradering som gjør at boligen fremstår som et helt nytt hjem når prosessen er ferdig. Vi bistår nemlig ikke bare med hjelp til valg av teksturer og farger, men også med utseendemessige endringer, ombygginger og påbygg. 

Mange av våre kunder ønsker for eksempel en bolig med et nytt og topp moderne inngangsparti, eller et påbygg som vanligvis ville skilt seg drastisk fra det originale huset. Med fasadeelementer fra Reform Fasade ser vi på oppgraderingen av hver enkelt bolig med en helhetsforståelse som gjør at eventuelle påbygg eller endringer i stor grad vil fremstå som en del av det opprinnelige designet til boligen. Om man i tillegg skifter til nye vinduer med lav U-verdi som passer til det nye designet, og kanskje også dører, vil man få et helhetlig hjem som ikke bare er kledd for fremtiden, men som er kledd for våre kunder, og deres behov.

Reform-Fasade-Notteroy
Reform-Fasade-vindu