Om oss

3 ansatte i Reform Fasade. Foto

Reform fasade AS tilbyr en ny løsning for å modernisere hus.

Reform fasade AS er et resultat av mange års utvikling og en ambisjon om å revolusjonere markedet for oppgradering av eldre boliger.

Dette er takket være vår egen teknologi, som er utviklet i Norge av Glava. Selv om Reform fasade AS er et nytt selskap har vi altså med oss nesten 90 års erfaring innen isolasjon gjennom våre eiere i Glava.

Siden oppstarten i 1935 har Glava spesialisert seg på å utvikle løsninger for isolasjon av boliger og næringseiendom.

Glassull fremstilles som navnet tilsier av glass, med ca 80 % returglass, som varmes til 1400 grader før den flytende massen spinnes ut til fibere av glass. I vårt produkt så bruker vi stuket isolasjon, noe som betyr at fibrene går motsatt vei av vanlig isolasjon. Resultatet av det er en mer trykkfast isolasjonsplate som gjør det mulig å frese not og fjær på alle sider. På den måten får man en isolert fasade uten kuldebroer. Isolasjonsplatene er i tillegg silikonimpregnert for ytterligere fuktbestandighet.

Glava har siden oppstarten vært opptatt av utvikling og forskning, og det er dette som i 2021 førte til opprettelsen av Reform fasade AS som et eget datterselskap.

Reform-Fasade-Glava-Isolasjon

Reform fasade AS er et resultat av mange års utvikling og en ambisjon om å revolusjonere markedet for oppgradering av eldre boliger. Vår teknologi gjør at man med kun et element får både modernisering, etterisolering og energieffektivisering av boligen. Dette fører til at en oppgradering med våre elementer går vesentlig raskere enn med den tradisjonelle metoden.

Da Reform fasade AS ble etablert ønsket vi å ha et særlig fokus på miljø. Dette bidrar vi til på flere måter. Når man oppgraderer en bolig med våre elementer oppnår man en vesentlig energibesparelse sett opp mot en bolig isolert etter datidens krav til mengde isolasjon. Vi produserer alle våre elementer i Norge. Her tar vi bevisste valg for å sørge for at Reform fasade alltid produseres så miljøvennlig som overhode mulig. Siden våre elementer spesialtilpasses hvert prosjekt fører dette også til vesentlig mindre avkapp og svinn av materialer. Alle disse faktorene gjør at Reform fasade AS bidrar til et mer energieffektivt Norge.

Reform Fasade hus. Foto

Vårt helnorske selskap er per i dag 100 % eiet av Glava AS. Dette gjør det naturlig for oss å sikte oss inn mot fasade- og energioppgradering av hus, borettslag, hytter og næringsbygg i Norge.

Siden oppstarten, har vår ambisjon vært å gjøre det enklere og tryggere for våre kunder å oppgradere sine boliger. Dette er grunnen til at vi siden starten har valgt å samarbeide med sertifiserte håndverkere som er kurset av oss. Dette gir både oss og våre kunder en trygghet på at Reform fasade er en tryggeste og enkleste veien til et moderne og vedlikeholdsvennlig bygg.

Reform Fasade modul under montering. Foto
Reform Fasade sertifisert håndverker forklarer modul. Foto

Kontakt oss

Kontakt meg

Våre ansatte

Per-Olav-Ramstad-Reform-Fasade

Per Olav Ramstad 
Daglig leder 
Mobil: +47 932 59 467

Send mail
Helge-Aschjem-Reform-Fasade

Helge Aschjem 
Leder; kunde og håndverker 
Mobil: +47 469 58 840

Send mail