Vinduer som kler ditt nye hjem

Når du oppgraderer boligen din med Reform fasade bør du skifte vinduene også. 

I forbindelse med montering av Reform fasade, må vinduene flyttes ut i vegglivet som en følge av tilleggsisoleringen. Eldre vinduer har høy U-verdi sammenlignet med moderne. Derfor er det lønnsomt å bytte til nye vinduer fra MagnorVinduet spesialtilpasset det nye systemet fra Reform fasade AS. Vinduene kommer med vedlikeholdsfri utvendig belistning fargetilpasset ditt hjem.

Vinduene skreddersys til ditt behov, og du står fritt til å velge både innvendig og utvendig design. Felles for dem alle er at de er vedlikeholdsfrie, energibesparende, og selvfølgelig helt tette for fukt. 

MagnorVinduet har siden 1982 produsert fremtidsrettede vinduer og dører i en helt unik kvalitet her i Norge. Disse vinduene har levetid på opptil 60 år. Du kan lese mer om MagnorVinduet sine vinduer og dører, og la deg inspirere her.

Reform Fasade hus. Detalj av vindu. Foto
Reform-Fasade-Leggemoenster-1920

Leggemønster

Reform fasadeelementer kan monteres i ulike mønster, for å tilpasses stilen på huset. Stående paneler vil ofte gi et mer moderne uttrykk som forsterker inntrykket av et høyreist bygg, mens eksempelvis liggende forband gir et mer klassisk utseende. På bildet under ser du et knippe ulike leggemønstere.